SEKOLAH KU

Saturday, 19 January 2013

Mesyuarat H.E.M dan Kokurikulum

Assalamualaikum...

Pada 27hb Disember 2012, Sekolah telah mengadakan mesyuarat HEM dan KOKU serentak di Bilik Mesyuarat.  Tuan Guru Besar turut serta dan telah memberikan amanat dan harapan untuk sekolah bagi 2013. Beliau berharap agar unit HEM dan KOKU akan lebih mantap bagi persekolahan 2013.

Guru Besar sedang berucap.

Mesyuarat HEM telah dipengerusikan oleh En. Salleh bin Ahmad. Beliau mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua guru dalam menjayakan semua program HEM 2012. Beliau juga membentangkan Jawatankuasa Baru bagi Tahun 2013. Tahniah dan syabas kepada semua AJK yang baru.

PK HEM sedang berucap.

Mesyuarat diteruskan dengan pembentangan AJK Unit Kokurikulum 2013. Pembentangan dilakukan oleh Encik Mokhtar bin Shaari sehari sebelum beliau pindah bertugas di PPD Perak Tengah sebagai Penyelia Kokurikulum Daerah.  Beliau mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua guru kerana selama beliau berkhidmat di SKSI guru-guru telah memberikan kerjasama yang baik. Dengan adanya kerjasama tersebut, sekolah telah banyak mengondol anugerah dalam bidang kokurikulum.


Selamat menjalankan tugas bagi 2013. 

No comments:

Post a Comment

Komen biar bernas, rasional & tidak emosi...untuk membangunkan sekolah ini demi anak bangsa.

Warna Warni Kehidupan Kami